АТ "ПОЛІГРАФКНИГА"

Код за ЄДРПОУ: 02470135
Телефон: 456-21-36
e-mail: info@poligrafkniga.prat.ua
Юридична адреса: 03057, м. Київ, вул. Олександра Довженка, 3
 
Дата розміщення: 28.04.2021

Річний звіт за 2020 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): інформація про проведені загальні збори акціонерів (учасників)

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.01.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на укладення договору оренди нерухомого майна АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ". Прийнятi рiшення: 1. Надати дозвiл (згоду) АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення Договору оренди нерухомого майна з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ". 2. Вiдповiдальнiсть за дотриманням норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладеннi договору покласти на голову правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтька I.М. з наданням йому права на пiдписання договору. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28.01.2020 року (Протокол № 28/01/2020-5) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.01.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на внесення змiн до договору оренди нерухомого майна Корпоративного пiдприємства. Прийняте рiшення: 3. Надати дозвiл (згоду) правлiнню АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за №188 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "КЕТС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 12 березня 2015 року. 4. Надати дозвiл головi правлiння Корпоративного пiдприємства Челомбiтько I.М., з дотриманням вимог дiючого законодавства України та усiх обмежень, передбачених Статутом та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА", пiдписати договiр про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за №188 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "КЕТС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 12 березня 2015 року. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28.01.2020 року (Протокол № 28/01/2020-1) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.01.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на внесення змiн до договору оренди нерухомого майна Корпоративного пiдприємства. Прийняте рiшення: 1. Надати дозвiл (згоду) правлiнню АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за №186 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "БУДIВЕЛЬНА КОМПАНIЯ "АСТРАПЛЮС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 28 лютого 2014 року. 2. Надати дозвiл головi правлiння Корпоративного пiдприємства Челомбiтько I.М., з дотриманням вимог дiючого законодавства України та усiх обмежень, передбачених Статутом та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА", пiдписати договiр про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за №186 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "БУДIВЕЛЬНА КОМПАНIЯ "АСТРАПЛЮС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 28 лютого 2014 року. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28.01.2020 року (Протокол № 28/01/2020-2) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.01.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на внесення змiн до договору оренди нерухомого майна Корпоративного пiдприємства. Прийняте рiшення: 1. Надати дозвiл (згоду) правлiнню АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за № 2257 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 19 грудня 2013 року. 2. Надати дозвiл головi правлiння Корпоративного пiдприємства Челомбiтько I.М., з дотриманням вимог дiючого законодавства України та усiх обмежень, передбачених Статутом та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА", пiдписати договiр про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за № 2257 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 19 грудня 2013 року. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28.01.2020 року (Протокол № 28/01/2020-3) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.01.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на внесення змiн до договору оренди нерухомого майна Корпоративного пiдприємства. Прийняте рiшення: 1. Надати дозвiл (згоду) правлiнню АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за № 2305 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ТЕХНОКРАТТ" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 26 грудня 2013 року. 2. Надати дозвiл головi правлiння Корпоративного пiдприємства Челомбiтько I.М., з дотриманням вимог дiючого законодавства України та усiх обмежень, передбачених Статутом та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА", пiдписати договiр про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. та зареєстрованого в реєстрi за № 2305 укладеного мiж ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "ТЕХНОКРАТТ" та АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" 26 грудня 2013 року. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28.01.2020 року (Протокол № 28/01/2020-4) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 14.02.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про обрання зовнiшнього аудитора Корпоративного пiдприємства та визначення умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розмiру оплати його послуг. Прийняте рiшення: 1. Обрати зовнiшнiм аудитором Корпоративного пiдприємства аудиторську фiрму "НИВА-АУДИТ" (в формi Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю) (код 21095329), що запропонувало найнижчу за цiною пропозицiю. 2. Затвердити умови договору, що укладатиметься з аудиторською фiрмою "НИВА-АУДИТ" (в формi Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю), встановивши розмiр оплати її послуг в сумi 3 000,00 грн. (три тисячi грн. 00 коп.) без ПДВ. 3. Уповноважити Голову правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтько I.М., за умови дотримання норм чинного законодавства України, Статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" укласти договiр з аудиторською фiрмою "НИВА-АУДИТ" (в формi Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю) (код 21095329) на умовах встановлених пунктом 2 цього рiшення. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 14 лютого 2020 року (ПРОТОКОЛ № 14/02/2020-13) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.02.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання дозволу (згоди) на укладення змiн до договору оренди нерухомого майна АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ". Прийнятi рiшення: 1. Надати дозвiл (згоду) АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення Договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим № 70. 2. Вiдповiдальнiсть за дотриманням норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень при укладеннi договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим №70 покласти на голову правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтька I.М. з правом пiдписання документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28 лютого 2020 року (ПРОТОКОЛ № 28/02/2020-1) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 02.03.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про скликання рiчних (чергових) загальних зборiв акцiонерiв АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" та затвердження порядку денного рiчних (чергових) загальних зборiв акцiонерiв АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ". Прийнятi рiшення: 1. Скликати рiчнi (черговi) загальнi збори акцiонерiв АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на 10:00 год. 30.03.2020 року. 2. Затвердити порядок денний з наступних питань: 1. Звiт правлiння Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк та прийняття рiшення за наслiдками його розгляду. 2. Звiт та висновки ревiзора Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк та прийняття рiшення за наслiдками їх розгляду. 3. Затвердження рiчних результатiв дiяльностi (рiчного звiту) Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 4. Затвердження рiчної iнформацiї емiтента за 2019 рiк, у тому числi звiту про корпоративне управлiння Корпоративного пiдприємства. 5. Затвердження рiчної фiнансової звiтностi Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 6. Розподiл прибутку (покриття збиткiв) Корпоративного пiдприємства за пiдсумками господарської дiяльностi у 2019 роцi. 7. Про передачу в оренду майна Корпоративного пiдприємства. 8. Про списання майна Корпоративного пiдприємства. Всi рiшення прийнятi одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 02 березня 2020 року (ПРОТОКОЛ №02/03/2020-13-Ч) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 18.03.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про змiну ревiзора Корпоративного пiдприємства. Прийнятi рiшення: 1. Припинити повноваження ревiзора Корпоративного пiдприємства Монастирської Юлiанни Миколаївни. 2. Обрати ревiзором Корпоративного пiдприємства строком на 3 роки Дорошенко Iрину Володимирiвну. 3. Керiвнику Корпоративного пiдприємства розмiстити iнформацiю про змiну органу управлiння Корпоративного пiдприємства у встановленому законодавством порядку. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 18 березня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 18/03/2020-13) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 30.03.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На чергових загальних зборах Акцiонера Товариства були розглянутi всi питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по всiх питаннях порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на черговому засiданнi Акцiонера по наступним питанням порядку денного: 1. Звiт правлiння Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк та прийняття рiшення за наслiдками його розгляду. 2. Звiт та висновки ревiзора Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк та прийняття рiшення за наслiдками їх розгляду. 3. Затвердження рiчних результатiв дiяльностi (рiчного звiту) Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 4. Затвердження рiчної iнформацiї емiтента за 2019 рiк, у тому числi звiту про корпоративне управлiння Корпоративного пiдприємства. 5. Затвердження рiчної фiнансової звiтностi Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 6. Розподiл прибутку (покриття збиткiв) Корпоративного пiдприємства за пiдсумками господарської дiяльностi у 2019 роцi. 7. Про передачу в оренду майна Корпоративного пiдприємства. 8. Про списання майна Корпоративного пiдприємства. Прийнятi рiшення: 1. Затвердити звiт правлiння Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 2. Затвердити звiт та висновки ревiзора Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 3. Затвердити рiчнi результати дiяльностi (рiчний звiт) Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 4. Затвердити рiчну iнформацiю емiтента за 2019 рiк, у тому числi звiт про корпоративне управлiння Корпоративного пiдприємства. 5. Затвердити рiчну фiнансову звiтнiсть Корпоративного пiдприємства за 2019 рiк. 6. Прийняте рiшення з шостого питання порядку денного засiдання Правлiння Товариства: 6.1. Спрямувати частину чистого прибутку отриманого за результатами дiяльностi Корпоративного пiдприємства у 2019 роцi на виплату дивiдендiв до Державного бюджету України у розмiрi базового нормативу та термiну визначеному чинним законодавством України. 6.2. Iншу частину чистого прибутку Корпоративного пiдприємства отриманого в 2019 роцi спрямувати на розвиток Корпоративного пiдприємства. 7. Прийняте рiшення з сьомого питання порядку денного засiдання Правлiння Товариства: 7.1. Затвердити перелiк нерухомого майна, що пiдлягає передачi в оренду. 7.2. Надати дозвiл Головi правлiння Корпоративного пiдприємства передати в оренду майно Корпоративного пiдприємства згiдно перелiком, з дотриманням вимог дiючого законодавства України та усiх обмежень, передбачених Статутом Корпоративного пiдприємства, пiсля отримання вiдповiдного дозволу чи погодження передбаченим Статутом та внутрiшнiми положеннями Корпоративного пiдприємства. 8. Прийняте рiшення з восьмого питання порядку денного засiдання Правлiння Товариства: 8.1. Затвердити перелiк майна що пiдлягає списанню; 8.2. Надати дозвiл Головi правлiння Корпоративного пiдприємства на списання майна згiдно з перелiком, з урахуванням вимог Статуту та внутрiшнiх положень Корпоративного пiдприємства. Рiшення прийнятi одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 30 березня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 30/03/20-1) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 23.06.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про внесення змiн до Положення про укладання договорiв оренди (найму) майна Корпоративного пiдприємства. Прийняте рiшення: 1. Внести змiни до положення про укладання договорiв оренди (найму) майна Корпоративного пiдприємства, а саме затвердити типову форму договору оренди майна в новiй редакцiї. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 23 червня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 23/06/20-Д-13) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 24.06.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуто три питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, приймав рiшення на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступним питанням порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 19 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим № 2257. 2. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим №70. 3. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "ТЕХНОКРАТТ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 26 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I. В. за реєстровим № 2305 Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого посвiдченого 19 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим № 2257, погодити змiни iстотних умов договору. 2. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим №70, погодити змiни iстотних умов договору. 3. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ "ТЕХНОКРАТТ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого посвiдченого посвiдченого 26 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I. В. за реєстровим № 2305, погодити змiни iстотних умов договору. Рiшення прийнятi одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 24 червня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 24/06/20) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 26.06.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "АТРАМЕНТ" договору про припинення договору оренди нерухомого майна, посвiдченого 08 травня 2008 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Пiдгаєцьким А.I. за реєстровим № 1753. Прийняте рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ "АТРАМЕНТ" договору про припинення договору оренди нерухомого майна, посвiдченого 08 травня 2008 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Пiдгаєцьким А.I. за реєстровим № 1753. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 26 червня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 26/06/20-3) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.08.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства погоджував рiшення вищого органу управлiння Товариства на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про затвердження умов контракту з головою правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА", встановлення розмiру винагороди Рiшення не прийняте. 1.1.Розгляд питання про затвердження умов контракту з головою правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" - перенесено на 03 листопада 2020 року. 1.2. Розгляд питання щодо встановити розмiру винагороди голову правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" вiдповiдно до затверджених умов контракту - перенесено на 03 листопада 2020 року. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 28 серпня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 28/08/2020-9 засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання" вiд 28.08.2020 року).


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 31.08.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства погоджував рiшення вищого органу управлiння Товариства на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному одному питанню порядку денного: 1. Про обрання голови правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Рiшення не прийняте. 1. Розгляд питання про обрання голови правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" - перенесено на 03 листопада 2020 року. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 31 серпня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 31/08/2020-9 засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання" вiд 31.08.2020 року).


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 02.10.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по одному наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ПУБЛIЧНИМ АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ДЕЛЬТА БАНК" договору про внесення змiн та доповнень до Договору оренди нерухомого майна № 6-18 вiд "27" лютого 2018 року. Прийняте рiшення: 1. Надати згоду головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М.,. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ПУБЛIЧНИМ АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ДЕЛЬТА БАНК" договору про внесення змiн та доповнень до Договору оренди нерухомого майна № 6-18 вiд "27" лютого 2018 року укладеного мiж ПУБЛIЧНИМ АКЦIОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "ДЕЛЬТА БАНК" та АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ", яким з 04 жовтня 2020 р. передбачити зменшення орендних площ за адресою: м. Київ, вул. О. Довженка, 3, погодити змiни iстотних умов договору. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 02 жовтня 2020 року (ПРОТОКОЛ № 02/10/2020)засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 03.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте два питання порядку денного та прийнятi вiдповiднi рiшення по цим питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступним питанням порядку денного: 1. Про затвердження умов контракту з головою правлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ", встановлення розмiру винагороди. 2. Про обрання голови правлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ". Прийнятi рiшення: 1. Прийняте рiшення з першого питання порядку денного засiдання Правлiння Товариства: 1.1. Затвердити умови контракту з головою правлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ", 1.2. Встановити розмiр винагороди голови правлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" вiдповiдно до затверджених умов контракту. 2. Прийняте рiшення з другого питання порядку денного засiдання Правлiння Товариства: 2.1. Обрати на новий строк головою правлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" Челомбiтька Iгоря Миколайовича строком на 5 рокiв та уповноважити Голову правлiння Продана В.В. переукласти контракт з Челомбiтьком Iгорем Миколайовичем. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 03 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ № 03/11/20-2) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 04.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "МАРСОФ" договору про внесення змiн до договору оренди нерухомого майна, посвiдченого 06 вересня 2017 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим №948. Прийняте рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладання з ТОВ "МАРСОФ" договору про внесення змiн до договору оренди нерухомого майна, посвiдченого 06 вересня 2017 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим №948. 2. Вiдповiдальнiсть за дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладаннi договору покласти на Голову правлiння Челомбiтька I.М. з правом пiдпису документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 04 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ № 04/11/20) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 10.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим №70. Прийняте рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого 30 сiчня 2020 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Савенко I.В. за реєстровим №70. 2. Вiдповiдальнiсть за дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладаннi договору покласти на Голову правлiння Челомбiтька I.М. з правом пiдпису документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 10 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ № 10/11/20-1)засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 10.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 19 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим № 2257. Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ "ЄВРОБУДСЕРВIСС" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень, посвiдченого 19 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I.В. за реєстровим № 2257 та погодити змiни iстотних умов договору. 2. Вiдповiдальнiсть за дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладаннi договору покласти на Голову правлiння Челомбiтька I.М. з правом пiдпису документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 10 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ № 10/11/20-2) засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 10.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень. Прийняте рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ ФIРМА "АНТОЛОГIЯ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень. 2. Вiдповiдальнiсть за дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладаннi договору покласти на Голову правлiння Челомбiтька I.М. з правом пiдпису документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 10 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ №10/11/2020-1 засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання" вiд 10.11.2020 року).


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 26.11.2020
Кворум зборів** 100
Зазначається перелік питань, що розглядалися на загальних зборах, перелік осіб, що подавали пропозиції до переліку питань порядку денного, у разі проведення позачергових зборів зазначаються особа, що ініціювала проведення загальних зборів, результати розгляду питань порядку денного та загальний опис прийнятих на зборах рішень. У разі якщо загальні збори не відбулися, зазначаються причини. На позачергових загальних зборах Акцiонера Товариства було розглянуте одне питання порядку денного та прийнято вiдповiдне рiшення по цьому питанню порядку денного. В звiтному роцi Акцiонер, що володiє 100% акцiй Товариства, погоджував рiшення вищого органу управлiння АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "ПОЛIГРАФКНИГА" КОРПОРАТИВНЕ ПIДПРИЄМСТВО АТ "ДАК "УКРВИДАВПОЛIГРАФIЯ" на позачерговому засiданнi Акцiонера по наступному питанню порядку денного: 1. Про надання згоди на укладення АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" з ТОВ "ТЕХНОКРАТТ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого 26 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I. В. за реєстровим №2305 Прийнятi рiшення: 1. Надати згоду Головi правлiння АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" Челомбiтьку I.М. за умови дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" на укладення з ТОВ "ТЕХНОКРАТТ" договору про внесення змiн до договору оренди нежитлових примiщень посвiдченого посвiдченого посвiдченого 26 грудня 2013 року приватним нотарiусом Київського мiського нотарiального округу Дiдович I. В. за реєстровим № 2305, погодити змiни iстотних умов договору. 2. Вiдповiдальнiсть за дотримання норм чинного законодавства України, статуту та внутрiшнiх положень АТ "ПОЛIГРАФКНИГА" при укладаннi договору покласти на Голову правлiння Челомбiтька I.М. з правом пiдпису документiв. Рiшення прийняте одноголосно всiма членами правлiння. РIШЕННЯ ЄДИНОГО АКЦIОНЕРА Акцiонерного товариства "Полiграфкнига" корпоративне пiдприємство АТ "ДАК "Укрвидавполiграфiя" вiд 26 листопада 2020 року (ПРОТОКОЛ № 26/11/2020 засiдання правлiння Акцiонерного товариства "Державна акцiонерна компанiя "Українське видавничо-полiграфiчне об'єднання" вiд 26.11.2020 року).


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Інформація щодо загальних зборів акціонерів (учасників)

Який орган здійснював реєстрацію акціонерів для участі в загальних зборах акціонерів останнього разу?

Так* Ні*
Реєстраційна комісія, призначена особою, що скликала загальні збори   X
Акціонери   X
Депозитарна установа   X
Інше (зазначити): Вiдповiдно до ст.49 Закону України "Про Акцiонернi товариства", до товариства з одним акцiонером не застосовуються положення статей 33-48 цього Закону щодо порядку скликання та проведення загальних зборiв акцiонерного товариства. Повноваження загальних зборiв Товариства здiйснюються Акцiонером одноосiбно. Рiшення Акцiонера з питань, що належать до компетенцiї загальних зборiв, оформлюється ним письмово (у формi рiшення). Таке рiшення має статус протоколу загальних зборiв акцiонерного товариства. так

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

Який орган здійснював контроль за станом реєстрації акціонерів або їх представників для участі в останніх загальних зборах (за наявності контролю)?

Так* Ні*
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку   X
Акціонери, які володіють у сукупності більше ніж 10 відсотків   X

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У який спосіб відбувалось голосування з питань порядку денного на загальних зборах останнього разу?

Так* Ні*
Підняттям карток   X
Бюлетенями (таємне голосування)   X
Підняттям рук   X
Інше (зазначити): Вiдповiдно до ст.49 Закону України "Про Акцiонернi товариства", до товариства з одним акцiонером не застосовуються положення статей 33-48 цього Закону щодо порядку скликання та проведення загальних зборiв акцiонерного товариства. Повноваження загальних зборiв Товариства здiйснюються Акцiонером одноосiбно. Рiшення Акцiонера з питань, що належать до компетенцiї загальних зборiв, оформлюється ним письмово (у формi рiшення). Таке рiшення має статус протоколу загальних зборiв акцiонерного товариства. так

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

Які були основні причини скликання останніх позачергових зборів?

Так* Ні*
Реорганізація   X
Додатковий випуск акцій   X
Унесення змін до статуту X  
Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу товариства;   X
Прийняття рішення про зменшення статутного капіталу товариства   X
Обрання або припинення повноважень голови та членів наглядової ради X  
Обрання або припинення повноважень членів виконавчого органу   X
Обрання або припинення повноважень членів ревізійної комісії (ревізора) X  
Делегування додаткових повноважень наглядовій раді   X
Інше (зазначити): Надання додаткових повноважень виконавчому органу Товариства; Затвердження положень товариства; Внесення змiн до Статуту Товариства. так

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У разі скликання позачергових загальних зборів зазначаються їх ініціатори

Так* Ні*
Наглядова рада   X
Виконавчий орган   X
Ревізійна комісія (ревізор)   X
Акціонери (акціонер), які на день подання вимоги сукупно є власниками 10 і більше відсотків простих акцій товариства так
Інше (зазначити): Iншi данi вiдсутнi.

___________

* Ставиться помітка "X" у відповідних графах.

У разі скликання, але не проведення чергових загальних зборів зазначається причина їх непроведення Скликаних, але не проведених чергових зборiв не було.
У разі скликання, але не проведення позачергових загальних зборів зазначається причина їх непроведення Скликаних, але не проведених позачергових зборiв не було.

Чи проводились у звітному році загальні збори акціонерів у формі заочного голосування? (так/ні)

ні